Volvo Maastricht Autobedrijf dealer

Volvo Biermans Maastricht neemt Volvo Klijn over

Volvo Biermans neemt Volvo Klijn over

MAASTRICHT/HEERLEN - Volvo dealer Biermans uit Maastricht neemt in goed overleg met Volvo Cars Nederland per 1 januari collega Frank Klijn in Heerlen over. Met de overname valt naast regio Maastricht ook regio Parkstad onder Biermans, waardoor de onderneming uitgroeit tot de grootste Volvo dealer in Zuid-Limburg.

Ruim 48 jaar lang behoorde het Volvo dealerschap in Heerlen toe aan de familie Klijn. Biermans kent een historie van ruim 60 jaar. Deze laatste voert, onder de door de broers Jan en Harry Biermans bestuurde holding, naast Alfa Romeo/Fiat het Volvo dealerschap. De Volvo bedrijven van Klijn en Biermans zijn in omvang ongeveer even groot, tellen elk circa 15 medewerkers en hebben beide een uitstekende naam opgebouwd. Belangrijke overweging bij deze overname is dat het samenhangende proces op een natuurlijke en soepele wijze dient te verlopen. In het bijzonder zonder nadelige gevolgen voor de klant, die bij het gerenommeerde Zweedse merk zo zeer centraal staat.

FINANCIEEL GEZOND

Zowel Biermans als Klijn kunnen bogen op een financieel gezond, goed lopend bedrijf. Men heeft echter ingezien dat je in deze tijd keuzes moet maken voor de toekomst: groeien óf op het juiste moment plaats maken. Hierin hebben beide ondernemingen elkaar in overleg met Volvo gevonden en zal per 1 januari 2013 Biermans het Volvo dealerschap van Frank Klijn, inclusief bedrijf en medewerkers overnemen. “De vestiging in Heerlen zal met dezelfde medewerkers, op dezelfde locatie en op de voor de klant vertrouwde wijze voortgezet worden”, aldus de nieuwe directeur Harry Biermans. Hij verwacht zelfs extra voordelen voor de klant: “Door de uitbreiding voegen wij niet alleen ruimere expertise en meer flexibiliteit toe, maar bieden wij de klant ook een groter aanbod van nieuwe en gebruikte auto’s.”

 
 
 
Meer garages en autobedrijven in de regio Maastricht
 
Meer Volvo garages en autobedrijven
 
Volvo dealer Frank Klijn Heerlen
 
Volvo Dealer Biermans Maastricht
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
       
        HOME Ander merk zoeken Autobedrijf op regio Voordelig tanken