Mazda Winkelhorst nu ook Fiat-dealer

Volvo Heerlen specialist

Mazda Winkelhorst Winterswijk nu ook Fiat-dealer
 
WINTERSWIJK-AALTEN - Autobedrijf Winkelhorst het autobedrijf met vestigingen in Aalten in Winterswijk staat al jaren uitstekend bekend als Mazda- en Suzuki-dealer. Daarbij komt vanaf 1 januari het dealerschap van Fiat.
Gerben Driessen: "We denken als autobedrijf Winkelhorst daarmee voor de toekomst de ideale mix te hebben voor vele autorijders, die met de Fiat-modellen de keuze hebben uit vooral leuke, zuinige en wegenbelastingvrije auto's. Maar ze zijn er ook met een 'hoge zit', leuke cabrio's en in verschillende kleurtjes en uitvoeringen qua interieur."
Driessen vult aan: "We gaan het Fiat-dealerschap vanuit de vestiging Winterswijk voeren". Hij neemt, samen met Michel te Kamp de verkoop van de auto's vanuit de showroom aan de Vreehorstweg in Winterswijk op zich. 
In de werkplaats verzorgen Jochem Winkelhorst en Martijn Westendorp met hun collega's vakkundig het onderhoud, schadeherstel en zaken als winterwielen wisselen aan Mazda en Fiat, maar ook aan andere merken auto's. Voor alle klanten van Mazda- en Fiat Winkelhorst geldt, dat zij altijd kunnen rekenen op goede service en gratis vervangend vervoer tijdens onderhoud en schadeherstel van hun auto. 
Het team van twaalf medewerkers van Winkelhorst is trots op de uitbreiding met het Fiat-dealerschap. "Daarmee hebben we u dus nog meer mooie en leuke auto's te bieden. Kom gerust langs om te kijken!", zo nodigen zij uit.
 
 
Meer garages en autobedrijven in de regio Winterswijk
 
Meer Mazda garages en autobedrijven
Meer Fiat garages en autobedrijven
 
Mazda Winkelhorst Winterswijk
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
       
        HOME garage Ander merk zoeken Autobedrijf op regio Voordelig tanken